Alle categorieën
EN

S Spunbond Fabric-productielijn

Home>Producten>Niet-geweven stoffenmachine>S Spunbond Fabric-productielijn

Nieuwste machines voor het maken van polyester niet-geweven stoffen


Omschrijving
toepasselijke Industrieën:Winkels voor bouwmaterialen, fabrieken, reparatiebedrijven voor machines, thuisgebruik, levensmiddelenwinkels, drukkerijen, bouwwerkzaamhedenNa garantieservice:Video technische ondersteuning, online ondersteuning, reserveonderdelen
Lokale service Locatie: Viet NamShowroom Locatie:Egypte, Vietnam, Pakistan, India, Mexico, Rusland, Thailand, Argentinië, Zuid-Korea, Roemenië
Video uitgaande inspectie:mitsMachinetestrapport: mits
Marketingtype:Nieuw product 2020Garantie van kerncomponenten: 1 Jaar
Kern onderdelen:PLC, motor, lager, versnellingsbak, motor, versnelling, pompStaat:Nieuw
Automatisch cijfer:AutomatischPlaats van herkomst:Zhejiang, China
Merk:JANPENGSpanning:220V / 380V
Vermogen:250-415KWAfmeting (L * B * H):15 * 9 * 9.5M
Gewicht:30-40TCertificering:CE / ISO9001
Garantie:1 JaarService na verkoop:Gratis reserveonderdelen, videotechnische ondersteuning, online ondersteuning
Productiecapaciteit:4 sets per maand niet-geweven machineBelangrijkste verkoopargumenten:Duurzaam

Technische Parameter

Modelnr. PS-1600YP-S-2200YP-S-2400YP-S-3600
ProductieBreedte1600mm2200mm2400mm3200mm
Dikte bereik10-180 gsm10-180 gsm10-180 gsm10-180 gsm
Max. Snelheid200 m / min200 m / min200 m / min200 m / min
Dagelijkse uitvoercapaciteit:Ton 4Ton 6Ton 8Ton 11
machine Size15 * 9 * 9.5 m15 * 9 * 9.5 m15 * 9 * 9.5 m15 * 10 * 9.5 m
UITBREIDEND PATROONDiamant, ovaal, kruis of lijnDiamant, ovaal, kruis of lijnDiamant, ovaal, kruis of lijnDiamant, ovaal, kruis of lijn


Stroomdiagram
Toepassing van niet-geweven stof

Medische producten


Wegwerpgezichtsmasker, chirurgische pet, chirurgisch masker, wegwerpkleding, operatiejas, enz

Babyluier & maandverband

Luiers voor baby's en volwassenen: bovenlakens, achterlakens, oren, banden, landingszone; Vrouwelijke hygiëne: maandverband, bovenlakens, vleugels; reinigingsdoekjes: babyverzorging, cosmetica, enz.

Non Woven Shopping Bag

De niet-geweven stof kan verschillende soorten niet-geweven tassen gebruiken, zoals een niet-geweven handvattas, een niet-geweven t-shirttas, een niet-geweven doostas, enz.

Niet-geweven meubels

De niet-geweven stof kan gebruik maken van een kledingkast, een niet-geweven kast, een niet-geweven pakhoes, een voeringstof, een bedovertrek enz.

Geotextiel en landbouw

De niet-geweven stof kan worden gebruikt voor geotextiel, gebruik voor bananenbedekking, enz

Filtratie

De niet-geweven stof wordt veel gebruikt voor autofilters, waterfiltratie, luchtfiltratie, enz
Niet geweven machinebeeld

Verpakken en laden


Ons team


Bedrijfsprofiel
Over ons
Zhejiang Yanpeng Non-woven Machinery Co., Ltd is een professionele fabrikant van niet-geweven productielijnen die zich al vele jaren bezighoudt met ontwikkeling en productie. Ons bedrijf heeft zich sinds 2003 gericht op het maken van niet-geweven productielijnen. We kunnen op maat gemaakte enkele S, dubbele S drie S leveren
spunbond non-woven productielijn, SSMS, SMMS SMS spunmelt (spunbond & meltblown) productielijnen en andere PP, PET, BiCo spunbond productielijnen voor onze klanten.
Yanpeng Waardevol

Karakter Kwaliteitsmerken Alvorens een taak te volbrengen, moet men zich gedragen, we zullen nooit stoppen met innoveren en onszelf overstijgen. We hebben een multi-productontwikkeling gevormd, allround ontwikkeling. Vormgeven van wetenschap en technologie van China.
Onze Missie
Bescherming van het milieu
Technologie
Innovatie


Yangpeng-machines leiden de ontwikkeling van de industrie, vol vitaliteit, doorbreken de routine, nieuwheid, uniek en waardevol om te doorbreken
door de oude mentaliteit te veranderen.
Yanpeng-geest

Wees de gelijke van mijn woorden, volhard tot het einde, geef nooit op voor succes. Als het gaat om het bereiken ervan, je eraan vasthouden, nooit opgeven, doen wat we zeggen, de actie aanpassen aan het woord, consistentie, een belofte die zal worden gehouden,
handhaaf de overtuiging en het doorzettingsvermogen, alleen succesvolle mensen geven niet op.
R&D


Creatieve passie is in ons DNA opgenomen om betere oplossingen voor niet-geweven apparatuur te helpen bestuderen. Yanpeng besteedt elk jaar 15% van de omzet aan R&D. Waarvan 54.9% voor onderzoek en ontwikkeling van de apparatuurkwaliteit, 40.7% voor onderzoek en ontwikkeling van apparatuurinnovatie, 4.4% voor onderzoek en ontwikkeling in het buitenland
Veelgestelde Vragen

1. Bent u een machinefabrikant of een handelaar?

Wij zijn een professionele fabrikant van machine voor het maken van niet-geweven stoffen, spingebonden niet-geweven stoffen, smeltgeblazen stofmachines en niet-geweven zakmachines. We richten ons meer dan 15 jaar op R & D voor niet-geweven stoffen.

2. Waar is uw fabriekslocatie?

Onze fabriek is gevestigd in de stad Wenzhou, de provincie Zhejiang, China.

3. Hoe kunnen we de fabriek zien? Kan ik uw bedrijf bezoeken?

U bent altijd welkom om de fabriek te bezoeken. Vanwege de COVID-19-pandemie kunt u ook online bezoeken via onze officiële website, er is een 360 ° VR-poort op mijn bedrijfswebsite. We kunnen u ook rondleiden in de fabrieken van onze klanten om de apparatuur in werking te zien.

4. Wat als er iets misgaat met de apparatuur nadat we deze hebben gekocht?

We hebben een professioneel en ervaren after-sales serviceteam, we bieden 24-uursservice online. Als er iets mis is met uw apparatuur, maakt u video's en foto's en deelt u ons team. We zullen uw mensen helpen het probleem online op te lossen. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, zullen we ervoor zorgen dat technici naar uw fabriek worden gestuurd om het probleem op te lossen als snel mogelijk.

5. Welke soorten service na verkoop kunt u voor mij leveren?

Omdat we met succes meer dan 50 sets niet-geweven stofmachines over de hele wereld hebben geïnstalleerd, hebben we rijke ervaringen met machine-installatie en training. Ons after-sales serviceteam zal uw mensen helpen de machine te bouwen en de machine stap voor stap te installeren. We zullen volledig machine-installatietekeningen voor u leveren.

6. Wat is de garantie- en garantietermijn van uw bedrijf?

12 maanden nadat de machine klaar is met installeren

7.Kunnen we een ander merk onderdelen kiezen? kunnen we de machine aanpassen aan onze behoefte?

Ja, onze apparatuur is op maat gemaakt en kan worden ontworpen volgens uw vereisten.

8. Hoe lang duurt het om de machine te produceren?

Omdat we een ander type niet-geweven stofmachine hebben, zoals S / SS / SSS / SMS / SMMS-productielijn, is de levertijd anders. normaal gesproken is de levertijd 8 maanden na bevestiging van de betaling.

9. Hoe zit het met uw servicetermijn na verkoop?

Vanwege de COVID-19-pandemie kunnen we niet regelen dat mijn technicus u nu komt helpen bij het installeren van de machine, we bieden online service. Na covid-19 pandemie eindigde. we kunnen regelen dat mijn ingenieur u komt helpen bij het installeren en opleiden van uw werknemers. U moet alle kosten in rekening brengen, inclusief ingenieur VISA-kosten, retourvluchten, accommodatiekosten aan uw zijde en salaris 100 USD / dag.


ONDERZOEK